Hyvinvointivalmennus Turku

Työhyvinvointi

Toimintamme keskiössä on aina yksilö tai työyhteisö, jonka tarpeet ja tilanne huomioidaan yksilöllisesti

Työhyvinvointi yrityksissä

 

Yrityksemme on vahva kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edelläkävijä.  Tiimistämme löytyy sosiaalisen-, ravinnon-, terveyden-, liikunnan ja psyykkisen valmennuksen asiantuntijoita ja kouluttajia. Tarjoamme teille yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja parantamaan työyhteisönne hyvinvointia ja sitä kautta parantaa myös työn tuottavuutta ja tuloksellisuutta. Hyvinvointivalmennuksissamme käytämme apuna mittauksia, viimeisimpiä tutkimustuloksia sekä näistä johdettuja interventioita. Esimerkiksi Firstbeat-hyvinvointianalyysin ja Neurosonic-matalataajuusvärähtelyn tarjoama teknologia ovat uusia luotettavia suomalaisia innovaatioita, joita joita voimme käyttää myös teidän työyhteisönne hyvinvoinnin kohentamisen apuvälineinä.

 

Mietityttääkö henkilöstösi jaksaminen, avainhenkilöiden burnout tai eri työtehtävien kuormittavuus?

 

Firstbeat hyvinvointianalyysi antaa mitattua tietoa kenellä on tarvetta stressinhallintaan tai liikuntapalveluihin, kenellä vaivaa unihäiriöt tai huonopalautuminen. Hyvinvointianalyysin avulla TyHy-toimet kohdennetaan juuri oikeille henkilöille, oikeanlaisena tukena. Samalla analyysi omasta hyvinvoinnista motivoi ottamaan vastaan tarjotun tuen.

Jos sinä ja henkilökuntasi kaipaatte hyvinvointinne kohennusta ja tiedätte jo aihealueet, jotka hyvinvoinnin osalta teitä eniten kiinnostavat, niin voimme yhtä hyvin järjestää mukavan luento ja workshop valmennuspäivän, joka innostaa väkenne tekemään muutoksia elämässään.   Käytäntöön soveltaminen, itsetekeminen ja ryhmätyöskentely mahdollisuuksien mukaan, lisäävät työyhteisön yhteishenkeä ja parantavat sosiaalista vuorovaikutusta. Luennot ja workshopit ovat tilattavissa ja räätälöitävissä etukäteen sovituista, juuri sinua ja sinun ryhmääsi kiinnostavista aiheista. Esimerkkejä teemoista; ravinto, ravitsemus, sosiaalinen vuorovaikutus ja sen kehittäminen, stressi, stressinhallinta, mielen harjoittaminen, rentoutumisen keinot, uni ja palautuminen, liikunta ja yhdistelmiä edeltävistä. Tilaa meidät tutustumaan työyhteisöönne ja katsotaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva paketti.

Meille on tärkeää, että yrityksesi menestyy ja sen toimijoiden kokonaisvaltainen hyvinvointi lisääntyy. Haluamme, että yrityksesi työntekijät nukkuvat paremmin, stressaavat vähemmän ja energia riittää pitkin päivää.

Kenelle? Yrityksille, jotka haluavat käyttää työhyvinvointiin satsaamansa ajan ja rahan niin että se tuottaa kaikille jotakin.

Hyöty? Parempi ilmapiiri, sujuvampi arki. Tuottavuuden tehostuminen sekä yksilön omassa elämässä että yritykselle annettavassa panoksessa.

Miten eroamme muista?  Tieteellisestä perustasta huolimatta käytännönläheisyys ja käytäntöön sovellettavuus ovat etusijalla valmennuspäivissämme. Työntekijöillesi ja itsellesi jää aina käteen jotain konkreettista nk. kättä pidempää opitun asian soveltamiseksi käytännön elämään.

Kutsu meidät tutustumaan yritykseenne ja pyydä tarjous

Mitä erityistä yrityksemme tarjoaa yrityksellesi?

Mitattua tietoa hyvinvoinnista:

  • Jokaiselle työntekijälle keinot hyvinvoinnin rakentamiseen (henkilökohtainen raportti jokaiselle työntekijälle)
  • Näe miten organisaatiosi voi (anonyymi ryhmäraportti)
  • Kohdista hyvinvoinnin investoinnit oikein
  • Vaikuta riskiryhmiin ajoissa
  • Pienennä työkyvyttömyysriskiä
  • Vähennä sairauslomista koituvia kustannuksia
  • Uutta ja innostavaa rutiinitarkastusten rinnalle (lue lisää: www.Firstbeat.fi)

Hyvinvointiluennot

Luennoitsijana hyvinvointivalmentaja
Tuija Lehtinen.

 

”Luennoissani korostuvat käytäntöön soveltaminen, itsetekeminen ja ryhmätyöskentely mahdollisuuksien mukaan. Luennot ovat tilattavissa ja räätälöitävissä etukäteen sovituista, juuri sinua ja sinun ryhmääsi kiinnostavista aiheista.

Esimerkkejä teemoista; ravinto, ravitsemus, sosiaalinen vuorovaikutus ja sen kehittäminen, stressi, stressinhallinta, mielen harjoittaminen, uni ja palautuminen, liikunta ja yhdistelmiä edeltävistä. Punainen lanka luennoissani on aina tasapaino kaikkien edeltävien tekijöiden välillä sekä kunkin yksittäisen tekijän sisällä.

Hyöty? Porukkasi saa uusimpaan tutkimustietoon perustuvaa tietoa, jota voi soveltaa käytäntöön heti luennon päätyttyä kotiohjeistusten avulla. Luento tarjoaa paljon ajattelemisen aihetta, uutta näkökulmaa, oivalluksia ja ponnahduslaudan elämäntavan muutokseen.

Miten eroat muista? Olen värikäs ja tapani puhua on suoraa ja rehellistä. Päämääräni luennoilla on myös vuorovaikutukseen kannustaminen ja luottavaisen ilmapiirin luominen. Lähestymistapani asioihin on tieteellisestä taustastani huolimatta käytännön läheistä ja pitkälti käytännön ohjaamaa. Luennoiltani ihmiselle jää aina käteen jotain konkreettista nk. kättä pidempää avuksi käytännön elämään.”

 

Luentojen hinnat alkaen 220 € + Alv

Kysy myös tiloja tyhy-päivän tai luennon toteuttamiseen. Meiltä löytyy tilat 20 – 100 hengelle alk 40 €. Kysy myös kahvitusta tai terveellistä välipalavaihtoehtoa luennon tai tyhy-päivän yhteyteen.

"LEHTINEN ON PERINTEELLISTÄ YLIOPISTO-OPETTAJAA PAREMPI AKTIVOIMAAN YLEISÖÄÄN, MITÄ KOROSTAA VIELÄ HÄNEN MUTKATON SUHTAUTUMISENSA KUULIJOIHIN."

Hannu Ruonavaara,
sosiologian professori, Turun Yliopisto

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous