[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NP5XCPJX'); Skip to main content

Hyvinvointivalmennus Turku

Työhyvinvointi

Toimintamme keskiössä on aina yksilö tai työyhteisö, jonka tarpeet ja tilanne huomioidaan yksilöllisesti

Mikäli tyhy päivän tarkoitus on uusia työyhteisösi jäsenten voimavarat ja auttaa työntekijää jaksamaan sekä työssä että vapaa-ajalla, niin Dobe Oy:n hyvinvointivalmennus on se, mitä yrityksesi tarvitsee. Työhyvinvointipäivänä on tärkeää suunnata siihen käytettävät varat ihmisten jatkuvaan hyvinvointiin, ei vain hetken huvituksiin, vaikka nekin ovat tärkeä osa elämää. Olemme vahva kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edelläkävijä. Meiltä löytyy käytännön osaamista ja kokemusta sekä akateemista asiantuntijuutta sosiaalisen vuorovaikutuksen-, ravinnon-, terveyden-, liikunnan, stressin- ja stressinhallinnan alueilta. Tarjoamme teille yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja parantamaan sekä työyhteisön että työntekijän hyvinvointia.

Työhyvinvointi yrityksissä

Viisas työnantaja tietää, että hyvinvoiva työntekijä, viihtyy työssään, jaksaa paremmin ja toimii tehokkaasti. Toisin sanoen hyvinvoiva työntekijä tekee tulosta enemmän ja sairastaa vähemmän. Hyvinvoiva työntekijä tekee työtänsä laulellen. Se, että voi hyvin työssä, on usein heijastus siitä, miten ihminen muutenkin voi. Niinpä viisas työnantaja asettaa tavoitteet työhyvinvointipäivälle siten, että

a. koko työyhteisön hyvinvointi kasvaa, samalla kun
b. työntekijän henkilökohtainen hyvinvointi kasvaa ja
c. uudet opitut toimintamallit tulisivat käyttöön ja jäisivät pysyviksi

työhyvinvointipäivän jälkeenkin. Tästä syystä jotkut viisaat työnantajat, tai näiden viisaat edustajat, ovat valinneet kaksi tai pidempiosaisen työhyvinvointivalmennusmallin, jossa opittujen asioiden ja uusien toimintamallien äärelle palataan muutaman kuukauden sisällä ja tarkastellaan muutosten toteutumista. Tällaisessa on voinut olla mukana esim. Firsbeat Life, huipputarkka suomalainen teknologia hyvinvoinnin ja muutosten mittausmenetelmä. Firstbeat Life hyvinvointianalyysi antaa jatkuvaa mitattua tietoa kenellä on tarvetta stressinhallintaan tai liikuntapalveluihin, kenellä vaivaa unihäiriöt tai huono palautuminen ja miten jatkossa asiat kohenevat, kun tehdään muutoksia. Hyvinvointianalyysin avulla TyHy-toimet kohdennetaan juuri oikeille henkilöille, oikeanlaisena tukena. Samalla analyysi omasta hyvinvoinnista motivoi ottamaan vastaan tarjotun tuen.

Lue lisää Firstbeat Life -hyvinvointianalyysistä

Mietityttääkö henkilöstösi jaksaminen, avainhenkilöiden burnout tai eri työtehtävien kuormittavuus?

Työyhteisön Hyvinvointivalmennuksessa voimme käyttää apuna mittauksia, viimeisimpiä tutkimustuloksia sekä näistä johdettuja interventioita. Esimerkiksi Firstbeat Life -hyvinvointianalyysin ja Neurosonic-matalataajuusvärähtelyn tarjoama teknologia ovat luotettavia suomalaisia innovaatioita, joista on kertynyt jo niin paljon kokemusta, tutkimusta ja mitattua tietoa, että näyttö näiden vaikutuksista hyvinvointia kohentavina tekijöinä on kiistaton. Näitä teknologian tarjoamia apuvälineitä voimme käyttää myös teidän työyhteisönne hyvinvoinnin kohentamiseen.

Tutustu ”Minä pidän sinusta huolta”- ja ”Relaa ittes” -paketteihin

Luennot ja workshopit

Jos sinä ja henkilökuntasi kaipaatte hyvinvointinne kohennusta ja tiedätte jo aihealueet, jotka hyvinvoinnin osalta teitä eniten kiinnostavat, niin voimme yhtä hyvin järjestää mukavan luento ja workshop valmennuspäivän, joka innostaa väkenne tekemään muutoksia elämässään. Käytäntöön soveltaminen, itsetekeminen ja ryhmätyöskentely mahdollisuuksien mukaan, lisäävät työyhteisön yhteishenkeä ja parantavat sosiaalista vuorovaikutusta. Luennot ja workshopit ovat tilattavissa ja räätälöitävissä etukäteen sovituista, juuri sinua ja sinun ryhmääsi kiinnostavista aiheista.

Esimerkkejä aiheista: ravinto, ravitsemus, sosiaalinen vuorovaikutus ja sen kehittäminen, tunteet osana työyhteisöä, tunteet osana hyvinvointia, stressi, stressinhallinta, mielen harjoittaminen, rentoutumisen keinot, uni ja palautuminen, liikunta ja yhdistelmiä edeltävistä. Tilaa meidät tutustumaan työyhteisöönne, tai pyydä tarjous ja katsotaan yhdessä juuri teidän tarpeisiinne sopiva paketti.

Voit siis myös valita pelkän luennon, tai luennot ja workshopit, joissa harjoitellaan esimerkiksi sosiaalisen vuorovaikutuksen taitoja, kehitetään tunneälyä ja tiimityöskentelyä. Kaiken workshop toiminnan taustalla on tavoitteena lisätä ymmärrystä itsestä ja muista. Tavoitteena on siis auttaa näkemään työyhteisönne erilaiset ihmiset ja erilaiset käyttäytymistyylit voimavarana ja rikkautena. Oivallukset mahdollistetaan ja vahvistetaan käytännön tekemisen avulla. Lisäksi yhdessä tehtävät asiat ja oivallukset vahvistavat ryhmähenkeä. Työkaluina voidaan käyttää esim. Aholan ja Fuhrmanin kehittämää ”Reteaming menetelmää” tai muita käytännössä hyviksi havaittuja työkaluja. Sekä luentojen että workshoppien tarkoitus on auttaa oivaltamaan ja kannustaa teitä ottamaan oivallukset käyttöön saman tien: tarttumalla opittuun ja tekemällä, harjoittamalla opittuja asioita.

Muista: vain tekemällä tulet siksi, joka haluatkin olla! Siis aivan kuten mottomme: DO and BE what you are!

Meille on tärkeää, että yrityksesi menestyy ja sen toimijoiden kokonaisvaltainen hyvinvointi lisääntyy. Haluamme, että yrityksesi työntekijät nukkuvat paremmin, stressaavat vähemmän ja energia riittää pitkin päivää ja työtä tehdään laulellen haasteista huolimatta.

Kenelle? Yrityksille, jotka haluavat käyttää työhyvinvointiin satsaamansa ajan ja rahan niin että se tuottaa kaikille jotakin.

Hyöty? Parempi ilmapiiri, sujuvampi arki. Tuottavuuden tehostuminen sekä yksilön omassa elämässä että yritykselle annettavassa panoksessa.

Miten eroamme muista? Tieteellisestä perustasta huolimatta käytännönläheisyys ja käytäntöön sovellettavuus ovat etusijalla valmennuspäivissämme. Työntekijöillesi ja itsellesi jää aina käteen jotain konkreettista nk. kättä pidempää opitun asian soveltamiseksi käytännön elämään.

Katso luento- ja workshop-paketit täältäVietä ikimuistoinen liikuntapäivä työporukkasi kanssaKutsu meidät tutustumaan yritykseenne ja pyydä tarjous

Mitä erityistä yrityksemme tarjoaa yrityksellesi?

Kättä pidempää apua hyvinvointiin:

 • Käytännön keinoja, ei vain puheita
 • Jatkumoa hyvinvointiin, ylläpito ja ”tsekking pointit”
 • Konkretiaa ja todellista tuntumaa valituista aihealueista
 • Motivaation kasvattamista
 • Yhteistyön parantamisen keinoja
 • Ongelmien ratkaisemiseen keinoja
 • Muutosprosessien sujuvuuden hallintaa

Mitattua tietoa hyvinvoinnista:

 • Jokaiselle työntekijälle keinot hyvinvoinnin rakentamiseen
 • Näe miten organisaatiosi voi
 • Kohdista hyvinvoinnin investoinnit oikein
 • Vaikuta riskiryhmiin ajoissa
 • Pienennä työkyvyttömyysriskiä
 • Vähennä sairauslomista koituvia kustannuksia
 • Uutta ja innostavaa rutiinitarkastusten rinnalle

Hyvinvointiluennot

Luennoitsijana hyvinvointivalmentaja
Tuija Lehtinen.

”Luennoissani korostuvat käytäntöön soveltaminen, itsetekeminen ja ryhmätyöskentely mahdollisuuksien mukaan. Luennot ovat tilattavissa ja räätälöitävissä etukäteen sovituista, juuri sinua ja sinun ryhmääsi kiinnostavista aiheista.

Esimerkkejä teemoista; ravinto, ravitsemus, sosiaalinen vuorovaikutus ja sen kehittäminen, stressi, stressinhallinta, mielen harjoittaminen, uni ja palautuminen, liikunta ja yhdistelmiä edeltävistä. Punainen lanka luennoissani on aina tasapaino kaikkien edeltävien tekijöiden välillä sekä kunkin yksittäisen tekijän sisällä.

Hyöty? Porukkasi saa uusimpaan tutkimustietoon perustuvaa tietoa, jota voi soveltaa käytäntöön heti luennon päätyttyä kotiohjeistusten avulla. Luento tarjoaa paljon ajattelemisen aihetta, uutta näkökulmaa, oivalluksia ja ponnahduslaudan elämäntavan muutokseen.

Miten eroat muista? Olen värikäs ja tapani puhua on suoraa ja rehellistä. Päämääräni luennoilla on myös vuorovaikutukseen kannustaminen ja luottavaisen ilmapiirin luominen. Lähestymistapani asioihin on tieteellisestä taustastani huolimatta käytännön läheistä ja pitkälti käytännön ohjaamaa. Luennoiltani ihmiselle jää aina käteen jotain konkreettista nk. kättä pidempää avuksi käytännön elämään.”

Tuntihinta alle 4 tunnin luento ja/tai workshopit:

10 hengen ryhmä 30 € / henkilö (Alv 0%)
20 hengen ryhmä 27 €/ henkilö (Alv 0%)
30 hengen ryhmä 22,50 € / henkilö (Alv 0%)

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

"LEHTINEN ON PERINTEELLISTÄ YLIOPISTO-OPETTAJAA PAREMPI AKTIVOIMAAN YLEISÖÄÄN, MITÄ KOROSTAA VIELÄ HÄNEN MUTKATON SUHTAUTUMISENSA KUULIJOIHIN."

Hannu Ruonavaara,
sosiologian professori, Turun Yliopisto

”MINÄ PIDÄN SINUSTA HUOLTA”- PAKETTI

Aihealueet
 • Stressi ja stressinhallinta
 • Uni ja palautuminen
 • Ravinto
 • Liikunta
 • Sosiaalinen vuorovaikutus
Luennoilla opit:
 • Miten voit oppia hallitsemaan hyvinvointiasi
 • Löydä arjen tasapaino stressi vs palautuminen
 • Miten olla tehokkaampi ja energisempi sinä?
 • Miten saavuttaa tavoitteet, joita asetat itsellesi ja hyvinvoinnillesi?

Luennon jälkeen on mahdollista ottaa käyttöön Huolenpitopalvelu puoleksi vuodeksi (6kk).

Huolenpitopalvelun avulla opit ohjaamaan hyvinvointiasi. Palvelussa hyödynnnetään Firstbeat Life teknologiaa. Näet miten palaudut, miten nukut, miten liikut, minkälainen stressikuorma sinulla on, ja miten onnistut siitä vapautumaan. Mikä tärkeintä, näet miten tekemäsi muutokset vaikuttavat mittaus tuloksiisi. Tämä paketti auttaa sinua pääsemään kuljettajaksi kuljettajan paikalle jälleen. Luento yhdistettynä mittaukseen antaa sinulle uusia työkaluja ja uutta innostusta oppia tekemään asioita siten, että lisäät palautumisesi määrää ja nukut laadukkaammin. Luento ja mittaus yhdessä auttaa sinua myös löytämään tasapainon liikkua oikealla tavalla tavoitteisiisi nähden. Mittauksen aikana voit myös saada selville kuntotasosi, saat selville, minkälaista liikuntaa sinun pitäisi lisätä tai vähentää, jotta edistyisit paremmin tavoitteissasi

LUENTO 440€ (alv 0)

6kk HUOLENPITOPALVELU (Firstbeat Life)  49 €/kk/hlö (alv 0 )

”Minä pidän sinusta huolta” pakettiin on myös mahdollista yhdistää Neurosonic syvärentoutus hoitolaitteen kokeilujakso

”RELAA ITTES” -PAKETTI

LUENTO + NEUROSONIC RENTOUTUSLAITE TYÖPAIKALLASI

Aihealueet
 • Stressi ja stressinhallinta
 • Uni ja palautuminen
 • *Neurosonic rentoutusmenentelmänä valinnaisesti

Luennon punainen lanka on siinä, että opit hallitsemaan stressiä. Miksi stressi on hyvä asia, mutta miksi on myös hyvä oppia hallitsemaan sitä? Mitä tehdä silloin kun tuntuu siltä, että stressi muuttuu haitalliseksi? Miten ylipäätään tiedostaa milloin stressi on muuttunut haitalliseksi tai milloin uni ei enää ole laadukasta ja palauttavaa? Tässä paketissa vastataan näihin kysymyksiin, tutustutaan stressinhallinta menetelmiin ja otetaan mukaan myös rentoutumista ja palautumista tehostavia menetelmiä, jotka samalla myös tehostavat unenlaatuasi.

*Yksi näistä menetelmistä on ihmeellisen ihana Neurosonic rentoutus. Neurosonic on läpeensä suomalainen innovaatio, joka myös tuotetaan Suomessa. Suomalainen keksintö ja Suomessa tuotettu, hyvin matalataajuiselle värähtelylle perustuva täysin turvallinen hoitomuoto ja rentoutuslaite. Neurosonicista kerron luennon aikana lisää; sen teknologiasta, käyttökohteista ja käyttöönottamisesta työympäristössä sekä matalien taajuuksien suotuisista vaikutuksista elimistössä. Voitte valita myös pelkän stressinhallintaa auttavan luennon, mutta mikäli valitsette myös Neurosonic laitteen yrityksenne käyttöön luennon jälkeen, niin ”Neurosonic rentoutusmenetelmänä” luento osuuden tarkoitus on taata se, että saatte parhaan hyödyn irti Neurosonic hoito/rentoutuslaitteen kokeilujaksosta työpaikallanne.

Luennon jälkeen Neurosonic rentoutukset alkavat ja jatkuvat seuraavan kahden viikon ajan työpaikallanne.

LUENTO 440 € (Alv 0)

Neurosonic vuokra 1 laite 2 viikkoa 440 € alv 0 % + kuljetuskustannukset*
Neurosonic vuokra 2. laitetta 2 viikkoa 770 € alv 0 % + kuljetuskustannukset*
Neurosonic 1 laite 1 päivä 180 € alv 0 % + kuljetuskustannukset*
(* kuljetuskustannukset 60 € Turun seutu)

”RELAA ITTES” -pakettiin on myös mahdollista yhdistää huolenpitopalvelu. Mikäli olette valinneet myös FIRSTBEAT LIFE mittauksen, joka reaali- ajassa kertoo palautumisestasi, niin sinun kannattaa käydä myös Neurosonic hoidoissa mittauksen aikana. Tulet näkemään mittauksessa, miten autonominen hermostosi todellakin rauhoittuu ja palautuminen käynnistyy hoidon aikana, ja seuraavana yönä voit odottaa saavasi laadukkaampaa unta.