Hyvinvointivalmennus

Ravintovalmennus Turku

Ravintovalmennus on tie tasapainoisempaan ruokavalioon

Riittävä ja hyvänlaatuinen ravinto luo perustan kaikelle fyysiselle ja henkiselle hyvinvoinnillemme. Ravinto on se, joka ratkaisee tiukoissa olosuhteissa suoriutumisemme ja sen sairastummeko vai emme.

Hyvä ravinto on ainut suojaava tekijä silloin, kun ulkoiset tai sisäiset olosuhteet luovat meille stressiä. Ravinnolla voimme vaikuttaa unen laatuun, palautumiseen ja kognitiivisiin kykyihimme. Ravinnon avulla voimme myös vaikuttaa ulkonäköömme; iho, lihakset, yli- tai alipaino. Terveytemme on täysin riippuvainen nauttimamme ravinnon laadusta. Terveyttä voidaan myös palauttaa hyvän ravinnon avulla.

Ravinnon puhtaus, laatu ja monipuolisuus on ravitsemusnäkemyksiemme perusta. Tämän jälkeen tulevat aterioiden säännöllisyys, ateriarytmi ja määrät, jotka ovat kunkin yksilöllisen elämäntavan ja kehon tarpeiden mukaan määräytyviä. Urheilijan ja aktiiviliikkujan ravitsemuksessa on huomioitava täysin eri asiat kuin taas istumatyössä olevan ja vähän liikkuvan yksilön. Tarpeet ja ateriarytmit vaihtelevat hyvin paljon myös yksilön sisäisten tekijöiden mukaan, ei ainoastaan elämäntavan kontekstin mukaan. Urheilijan ja urheilijan tarpeet voivat olla hyvin erilaiset samaakin lajia harrastavien parissa. Sohvapullan ja sohvapullan samoin. Eikä ainoastaan energian kulutuksen kannalta katsottuna, vaan myös jokaisen yksilöllisen, ainutlaatuisen sisäisten ympäristötekijöiden näkökulmasta katsottuna.

Tästä syystä yksilöllisesti räätälöity ruokavalio onkin se tapa, jolla meillä työskennellään ravintovalmennuksissa. Yhteistä kaikille meillä räätälöidyille ruokavalioille on se, että suoliston ja ruoansulatuksen tarpeet tulevat aina huomioiduksi omana yksikkönään. Pikkuriikkisten hyväntekijöidemme, eli suoliston mikrobiston, riittävästä ravinnonsaannista täytyy myös huolehtia joka päivä. Ainoastaan näin me voimme pysyä kunnossa.

Yksilöllisistä tekijöistä saamme tietoa perusteellisen alkuhaastattelun avulla. Tarkkaa tietoa yksilöllisistä tekijöistä saamme erilaisten mittausten ja elimistön toiminnallista tilaa kartoittavien laboratoriotestien avulla.

Palvelujemme lähtökohtana on aina henkilökohtainen konsultaatio. Tällä varmistamme sen, että tuleva ravintovalmennus vastaa yksilöllisiä tarpeita ja tavoitteita. Yhdessä hyvinvoinnin asiantuntijamme kanssa sinun tilanteesi kartoitetaan ja asetetaan ravintovalmennukselle tavoite. Tämän perusteella laaditaan sinulle sinun olosuhteisiisi sopiva ohjelma. Pyrimme jokaisessa valmennuksessa huomioimaan kaikki juuri sinun hyvinvoinnin tilaasi vaikuttavat tekijät. Tämä ei suinkaan tarkoita sitä, että sinulla menisi enemmän aikaa, vaan yksilöllisellä räätälöinnillä säästämme aikaa.

Terveyttä palauttava ravintovalmennus

 

Kenelle? Valmennus on sinulle, jolla on esim. pitkittynyt uupumiseen ja/tai jaksamiseen liittyvä ongelma, heikentynyt suorituskyky, tai muita häiriötiloja kehossa, johon välttämättä itse ei löydä ratkaisuja. Terveyttä palauttaviin ruokavalioihin kuuluvat mm reumasäryt, ärtynyt suoli eli IBS kilpirauhasen toiminnan häiriöt, häiriintynyt sokeriaineenvaihdunta jne. Valmennus käy myös painonhallinta-asiakkaalle, jolla painonpudotukseen liittyy enemmän haasteita ja on tarve tiivimpään yhteistyöhön.

Hyöty? Saat enemmän energiaa ja jaksamista päivääsi. Elämisen laatu paranee, kun siirryt päivittäisestä selviytymisestä elämästä nauttimiseen. Yksilöllisesti räätälöidyt ratkaisut takaavat kullekin parhaiten toimivan kokonaisuuden ja jokaviikkoinen henkilökohtainen valmennus takaa sen, että ruokavaliota päivitetään kehon vasteiden ja muuttuvien tarpeiden mukaan.

  • 2x / kk henkilökohtainen tapaaminen, viikoittainen virtuaaliohjaus
  • kesto keskimäärin 3 -4 kk
  • Hinta 95 € / tunti
Ilmoittaudu ravintovalmennukseen

Painonhallinta ravintovalmennus

 

Kenelle? Tämä valmennus on sinulle, joka olet halukas pudottamaan painoasi pysyvästi. Jos olet valmis muokkaamaan elämäntapojasi, mutta yksin puurtaminen on sinulle raskasta ja kaipaat asiantuntevan ja innostavan valmentajan opastusta, sekä vertaisryhmän kannustavaa tukea, niin tämä on sinun valintasi.

Hyöty? Annamme sinulle avaimet käteen pysyvään painonhallintaan. Painonhallintavalmennuksessa opit tekemään valintoja, jotka tukevat, painonhallinta tavoitteitasi, ja terveyttäsi. Unohda ”jojo-laihdutus” ja saavuta pysyvämpiä tuloksia Paineet Pois Paineenhallinnasta-ryhmässämme. Ryhmän jäsenenä pääset osallistumaan Hyvinvointivalmennuksien luennoille erityishinnoilla. Reseptipankki, ryhmän tuki, Facebook-ryhmän jäsenyys ja jatkuva ohjaus ovat käytössäsi muutoksesi voimavarana.

  • 1x / kk:ssa henkilökohtainen valmennusaika, viikoittainen valmennus Facebook-ryhmässä /lisäksi myös virtuaaliohjaus tarvittaessa
  • kesto keskimäärin 3-4 kk
  • Hinta 95 € /kuukausi
Ilmoittaudu painonhallinta ravintovalmennukseen

Urheilijan ravintovalmennus

 

Kenelle? Urheilijalle tai aktiiviliikkujalle, joka haluat saada enemmän irti suorituksestasi ja pysyä terveenä. Kovaa tai paljon liikkuvalle on tärkeää saada ravinto vastaamaan liikunnan mukanaan tuomia haasteita palautumiselle, terveenä pysymiselle ja suorituskyvyn optimoimiselle. Tämä valmennus on sinulle, joka haluat nopeammaksi, korkeammalle ja voimakkaammaksi. Tai sinulle, joka haluat yksinkertaisesti vain voida paremmin ja pysyä terveenä ja tasapainossa. Meiltä löytyy myös mittaukset elimistösi toiminnallisen tilan kartoittamiseksi.

Hyöty? Saat enemmän jaksamista ja energiaa treeniisi ja muuhun elämääsi. Kehityt lajissasi ja pääset tavoitteisiisi nopeammin. Pysyt terveenä helpommin ja saat ehjempiä treenikausia. Tunnet olosi tasapainoisemmaksi ja riität elämässäsi muuhunkin kuin urheiluun.

  • 2x / kk henkilökohtainen tapaaminen, viikottainen virtuaaliohjaus
  • kesto keskimäärin 3 – 4 kk
  • Hinta 95 € / tunti
Ilmoittaudu urheilijan ravintovalmennukseen

Menetelmät ravintovalmennuksissa

Emotional Freedom Techniques

Neurosonic Turku

Hypnoterapia hoito

Hypnoterapia

NLP mentaalivalmennus

Laboratoriotesti

MDD Laboratoriotestit

Emfit unianalyysi

Firstbeat

HeartMath