[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NP5XCPJX'); Skip to main content

Hyvinvointivalmennus

Ravintovalmennus Turku

Ravintovalmennus on tie tasapainoisempaan ruokavalioon

Riittävä ja hyvänlaatuinen ravinto luo perustan kaikelle fyysiselle ja henkiselle hyvinvoinnillemme. Ravinto on se, joka ratkaisee tiukoissa olosuhteissa suoriutumisemme ja sen sairastummeko vai emme.

Hyvä ravinto on ainut suojaava tekijä silloin, kun ulkoiset tai sisäiset olosuhteet luovat meille stressiä. Ravinnolla voimme vaikuttaa unen laatuun, palautumiseen ja kognitiivisiin kykyihimme. Ravinnon avulla voimme myös vaikuttaa ulkonäköömme; iho, lihakset, yli- tai alipaino. Terveytemme on täysin riippuvainen nauttimamme ravinnon laadusta. Terveyttä voidaan myös palauttaa hyvän ravinnon avulla.

Ravinnon puhtaus, laatu ja monipuolisuus on ravitsemusnäkemyksiemme perusta. Tämän jälkeen tulevat aterioiden säännöllisyys, ateriarytmi ja määrät, jotka ovat kunkin yksilöllisen elämäntavan ja kehon tarpeiden mukaan määräytyviä. Urheilijan ja aktiiviliikkujan ravitsemuksessa on huomioitava täysin eri asiat kuin taas istumatyössä olevan ja vähän liikkuvan yksilön. Tarpeet ja ateriarytmit vaihtelevat hyvin paljon myös yksilön sisäisten tekijöiden mukaan, ei ainoastaan elämäntavan kontekstin mukaan. Urheilijan ja urheilijan tarpeet voivat olla hyvin erilaiset samaakin lajia harrastavien parissa. Sohvapullan ja sohvapullan samoin. Eikä ainoastaan energian kulutuksen kannalta katsottuna, vaan myös jokaisen yksilöllisen, ainutlaatuisen sisäisten ympäristötekijöiden näkökulmasta katsottuna.

Tästä syystä yksilöllisesti räätälöity ruokavalio onkin se tapa, jolla meillä työskennellään ravintovalmennuksissa. Yhteistä kaikille meillä räätälöidyille ruokavalioille on se, että suoliston ja ruoansulatuksen tarpeet tulevat aina huomioiduksi omana yksikkönään. Pikkuriikkisten hyväntekijöidemme, eli suoliston mikrobiston, riittävästä ravinnonsaannista täytyy myös huolehtia joka päivä. Ainoastaan näin me voimme pysyä kunnossa.

Yksilöllisistä tekijöistä saamme tietoa perusteellisen alkuhaastattelun avulla. Tarkkaa tietoa yksilöllisistä tekijöistä saamme erilaisten mittausten ja elimistön toiminnallista tilaa kartoittavien laboratoriotestien avulla.

Palvelujemme lähtökohtana on aina henkilökohtainen konsultaatio. Tällä varmistamme sen, että tuleva ravintovalmennus vastaa yksilöllisiä tarpeita ja tavoitteita. Yhdessä hyvinvoinnin asiantuntijamme kanssa sinun tilanteesi kartoitetaan ja asetetaan ravintovalmennukselle tavoite. Tämän perusteella laaditaan sinulle sinun olosuhteisiisi sopiva ohjelma. Pyrimme jokaisessa valmennuksessa huomioimaan kaikki juuri sinun hyvinvoinnin tilaasi vaikuttavat tekijät. Tämä ei suinkaan tarkoita sitä, että sinulla menisi enemmän aikaa, vaan yksilöllisellä räätälöinnillä säästämme aikaa.

Tehoravinto­valmennus

 

Tehovalmennuksessa saat myös mentaalivalmennusta elämäntapamuutokseesi. Tehovalmennuksessa puututaan myös kehosi sisäisiin stressistä johtuviin jumitiloihin. Aineenvaihduntaasi, unenlaatuasi ja palautumistasi tehostetaan. Lisäksi minäkuvasi, itsetuntosi ja  stressinhallintasi saavat myönteisen, uutta elämäntapaasi tukevan kohennuksen.

 • 4x / kk
 • Hinta 220 €
Ilmoittaudu tehoravintovalmennukseen

Painonhallinta ravintovalmennus

 

Kuten muutkin valmennukset painonhallinta aloitetaan konsultaatiosta.  Konsultaation päätteeksi laaditaan toimintasuunnitelma ja strategiat tavoitteisiin pääsemiseksi ja sinut lisätään Paineet Pois Painonhallinnasta fb ryhmään virtuaaliohjaukseen. Sis. 1 krt/kk kasvokkaisen tapaamisen.

 • 1x / kk:ssa henkilökohtainen valmennusaika, viikoittainen valmennus Facebook-ryhmässä /lisäksi myös virtuaaliohjaus tarvittaessa
 • kesto keskimäärin 3-4 kk
 • Hinta 95 € /kuukausi
Ilmoittaudu painonhallinta ravintovalmennukseen

Urheilijan ravintovalmennus

 

Tähän varataan aika, kun on kyseessä urheilija tai aktiiviliikkuja, joka tarvitsee ravinto-ohjausta saadakseen enemmän irti suorituksestaan ja pysyäkseen terveenä.

 • 2x / kk henkilökohtainen tapaaminen, viikottainen virtuaaliohjaus
 • kesto keskimäärin 3 – 4 kk
 • Hinta 190 € / kk
Ilmoittaudu urheilijan ravintovalmennukseen

Terveyttä palauttava ravintovalmennus

 

Tähän varataan aika, kun on kyseessä jokin tietty ongelma, johon haetaan ravinnon avulla ratkaisua. Esimerkiksi ruoansulatus ja suolistoperäiset ongelmat voivat olla tällaisia.

 • 2x / kk henkilökohtainen tapaaminen, viikoittainen virtuaaliohjaus
 • kesto keskimäärin 3 -4 kk
 • Hinta 190 € / kk
Ilmoittaudu ravintovalmennukseen

Testitulosten tulkinta ja ruokavalio-ohjaus

 

Käydään läpi mittaus tai testitulokset ja tehdään niiden mukaiset ruokavalio- ja elämäntapamuutos suositukset ja annetaan kotiin mukaan ohjeistukset. Aikaa varataan 2h.

 • Hinta 220 €
Ilmoittaudu testitulosten tulkintaan ja ruokavalio-ohjaukseen

Konsultointi

 

Ensimmäisellä kerralla aina kokonaistilannetta kattava haastattelu, tilanteen kartoitus, tavoitteiden asettaminen ja suunnitelma niihin pääsemiseksi.

 • Hinta 95 €
Ilmoittaudu konsultointiin

Menetelmät ravintovalmennuksissa

X°Cryo™ – kylmähoito

Emotional Freedom Techniques

Neurosonic Turku

Mentaalivalmennus

Laboratoriotesti

MDD Laboratoriotestit

Emfit unianalyysi

Firstbeat Life

HeartMath