Skip to main content

Hyvinvointivalmennus Turku

Hinnasto

Liikunta

Yksilövalmennus tai liikuntakaverin vuokraus

95 €

/ tunti

Joskus tarvitaan sysäystä tavoitteisiin pääsemiseksi. Ota Hyvinvointivalmentaja Tuija Lehtinen liikuntakaveriksesi tai valmentajaksesi. Tuija rakastaa liikkumista ja siksi erilaiset liikuntalajit ovat hänelle mieleisiä. Tuijalla on myös taipumus tartuttaa ilonsa muihinkin ja voit olla varma, että hän iloitsee kanssasi sinun onnistumisistasi! Hän myös kannustaa sinua ja rohkaisee, niin, että saatat yllättää itsesikin, kun sinusta kuoriutuu esiin sinun sisäinen Xenasi.

Porukkavalmennus min 3 henkilöä

45 €

/ henkilö / 90 min

Sarjakortti 4 valmennuskertaa 169 € / henkilö

Joskus tarvitaan pieni alkusysäys liikkeelle lähtöön. Mukava treenihetki hyvässä porukassa toimii hyvin sellaisena. Yhdessä onnistutaan liikunnan aloittamisessa tai uuteen lajiin tutustumisessa. Yhdessä onnistutaan myös tavoitteiden saavuttamisessa paremmin. Tämä on myös sinun valintasi, jos haluat tukea painonpudotukseesi liikunnan avulla.

Liikuntaohjelmat

alk 95

€ / sykli

Henkilökohtainen valmennus 220 € / kk

Voimatasojesi kehittämiseen tai kehorakennusohjelmointiin apu kaipaavalle tämä on sinun valintasi. Saat kaipaamaasi avun voimaharjoitteluun ja kehonmuokkaukseen. Hintaan sisältyy henkilökohtainen konsultointi, jossa asetetaan tavoitteet. Kun tavoitteet ovat selvät, saat yksilöllisen ja tuloksiin johtavan ohjelman. Ohjelmat etenevät 6 viikon sykleissä. Henkilökohtaisessa valmennuksessa saat ohjelmoinnin lisäksi kerran viikossa konsultoinnin joko etänä tai paikan päällä, niin että kehitystäsi seurataan koko ajan.

Tarvittaessa Artturi käy myös salillasi näyttämässä liikkeiden oikeat suoritus tekniikat. Mitä tärkeämpi tavoite, sitä tärkeämpi ohjelmointi. Artturin jämäkällä ohjauksella pääset tavoitteisiisi, kysy myös henkilökohtaista valmennusta

Porukkavalmennus 2 henkilöä

55 €

/ henkilö / kerta

Työyhteisöt ja yhteisöt – kysy tarjousta!

Alkaen

35 €

/ henkilö

Yksilölliset, mieleenpainuvat ja erilaiset ratkaisut työhyvinvointiin ja yhteisöille: onnistuu!

Ota yhteyttä

Ravintovalmennukset

Konsultointi

95 €

Ensimmäisellä kerralla aina kokonaistilannetta kattava haastattelu, tilanteen kartoitus, tavoitteiden asettaminen ja suunnitelma niihin pääsemiseksi.

Terveyttä palauttava ravintovalmennus

190 €

/ kuukausi

Tähän varataan aika, kun on kyseessä jokin tietty ongelma, johon haetaan ravinnon avulla ratkaisua. Esimerkiksi ruoansulatus ja suolistoperäiset ongelmat voivat olla tällaisia.

Painonhallinta ravintovalmennus

95 €

/ kuukausi

Kuten muutkin valmennukset painonhallinta aloitetaan konsultaatiosta.  Konsultaation päätteeksi laaditaan toimintasuunnitelma ja strategiat tavoitteisiin pääsemiseksi ja sinut lisätään Paineet Pois Painonhallinnasta fb ryhmään virtuaaliohjaukseen. Sis. 1 krt/kk kasvokkaisen tapaamisen.

Testitulosten tulkinta ja ruokavalio-ohjaus

220 €

Käydään läpi mittaus tai testitulokset ja tehdään niiden mukaiset ruokavalio- ja elämäntapamuutos suositukset ja annetaan kotiin mukaan ohjeistukset. Aikaa varataan 2h.

Urheilijan ravintovalmennus,
2 tapaamista / kk

190 €

/ kuukausi

Tähän varataan aika, kun on kyseessä urheilija tai aktiiviliikkuja, joka tarvitsee ravinto-ohjausta saadakseen enemmän irti suorituksestaan ja pysyäkseen terveenä.

Tehoravintovalmennus

220 €

kk / 4 kertaa tapaaminen

Tehovalmennuksessa saat myös mentaalivalmennusta elämäntapamuutokseesi. Tehovalmennuksessa puututaan myös kehosi sisäisiin stressistä johtuviin jumitiloihin. Aineenvaihduntaasi, unenlaatuasi ja palautumistasi tehostetaan. Lisäksi minäkuvasi, itsetuntosi ja  stressinhallintasi saavat myönteisen, uutta elämäntapaasi tukevan kohennuksen.

Stressinhallintavalmennukset

Konsultointi

95 €

Ensimmäisellä tapaamisella haastattelu, jolloin paneudutaan siihen, mitä meillä mahdollisesti on käsissä, asetetaan tavoitteet ja tehdään valmennussuunnitelma.

Mentaalivalmennus

95 €

kesto 60 min

Valmennussarja 4 krt / 220 €

Mentaalivalmennuksessa pääset irti sinua rajoittavista uskomuksistasi. Uskot vahvemmin itseesi, terävöität tavoitteesi ja siihen pääsemisen keinot. Nostat suoritustasoasi, pääset eroon alisuorittamisestasi ja ylivirittyneisyydestäsi. Erilaiset jännittämiset ja henkiset lukot avataan tämän valmennuksen avulla. Myös loukkaantumisissa ja toipumisen edistämisessä erittäin hyvä valmennussarja.

Rentoutusmenetelmät

95 €

Rentoutusharjoituksissa opetellaan tekniikoita ja menetelmiä, joita voidaan toteuttaa kotona ja arjessa stressaavissa tilanteissa. Tekniikoiden avulla voidaan muuttaa asennetta ja kehon reaktiota stressaaviin tekijöihin.

Ratkaisukeskeinen terapia

75 €

kesto 45 min

Lyhytterapia

75 €

kesto 45 min

Ratkaisukeskeinen kristillinen terapia

75 €

kesto 45 min

Neurosonic-hoidot

Konsultointi

95 €

Kehon häiriötiloissa tullaan aina konsultaation kautta, jotta päästäisiin haluttuihin tuloksiin. Ensimmäisellä tapaamisella haastattelu, jolloin paneudutaan siihen, mitä meillä mahdollisesti on käsissä, laaditaan tavoitteet, hoitosuositus ja tehdään hoitokokeilu.

Laite 1 tai laite 2

40 €

Hoitoaika vaihtelee 25 min – 45 min aikaa varataan tunti. Hoito ohjelma valitaan yksilöllisesti aiempaan konsultaatioon perustuen. Mikäli et ole käynyt konsultaatiossa, etkä kärsi uni- tai stressiperäisestä häiriöstä, kuten ahdistus, niin saat Neurosonic hoitajaltamme suosituksen ohjelmavalinnasta hoitoon tullessasi.

Neurosonic myyntiesittely

Esittely varataan joko sähköpostitse tai puhelimitse tapahtuneen yhteydenoton jälkeen. Esittelyn aikana tutustutaan laitteen toimintaan ja perehdytetään käyttöön kotona ja annetaan käyttötarvetta vastaava laitesuositus ja tehdään tilaus.

Hyvinvointivalmennukset

Uni ja palautuminen
-konsultaatio

95 €

Uni ja stressiperäisissä häiriöissä ja palautumisongelmissa aina konsultaatio ensin. Ensimmäisellä tapaamisella haastattelu, jolloin paneudutaan siihen, mitä meillä mahdollisesti on käsissä. Tämän mukaan asetetaan tavoitteet, tehdään hoitosuositus ja hoitokokeilu

Työhyvinvointi-
valmennukset

Tarjoamme teille yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja parantamaan työyhteisönne hyvinvointia ja sitä kautta parantaa myös työn tuottavuutta ja tuloksellisuutta. Hyvinvointivalmennuksissamme käytämme apuna mittauksia, viimeisimpiä tutkimustuloksia sekä näistä johdettuja räätälöityjä luentoja.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Hyvinvointiluennot

Luennoissa korostuvat käytäntöön soveltaminen, tekeminen ja ryhmätyöskentely mahdollisuuksien mukaan. Luennot ovat tilattavissa ja räätälöitävissä etukäteen sovituista, juuri sinua ja sinun ryhmääsi kiinnostavista aiheista.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!