Hyvinvointivalmennus Turku

Hinnasto

Ravintovalmennukset

Konsultointi

95 €

Ensimmäisellä kerralla aina kokonaistilannetta kattava haastattelu, tilanteen kartoitus, tavoitteiden asettaminen ja suunnitelma niihin pääsemiseksi.

Terveyttä palauttava ravintovalmennus

190 €

/ kuukausi

Tähän varataan aika, kun on kyseessä jokin tietty ongelma, johon haetaan ravinnon avulla ratkaisua. Esimerkiksi ruoansulatus ja suolistoperäiset ongelmat voivat olla tällaisia.

Painonhallinta ravintovalmennus

95 €

/ kuukausi

Kuten muutkin valmennukset painonhallinta aloitetaan konsultaatiosta.  Konsultaation päätteeksi laaditaan toimintasuunnitelma ja strategiat tavoitteisiin pääsemiseksi ja sinut lisätään Paineet Pois Painonhallinnasta fb ryhmään virtuaaliohjaukseen. Sis. 1 krt/kk kasvokkaisen tapaamisen.

Testitulosten tulkinta ja ruokavalio-ohjaus

220 €

Käydään läpi mittaus tai testitulokset ja tehdään niiden mukaiset ruokavalio- ja elämäntapamuutos suositukset ja annetaan kotiin mukaan ohjeistukset. Aikaa varataan 2h.

Urheilijan ravintovalmennus,
2 tapaamista / kk

190 €

/ kuukausi

Tähän varataan aika, kun on kyseessä urheilija tai aktiiviliikkuja, joka tarvitsee ravinto-ohjausta saadakseen enemmän irti suorituksestaan ja pysyäkseen terveenä.

Ravintovalmennus jatko

95 €

/ kerta

Tähän varataan aika silloin, kun on käyty konsultaatiossa ja valmennus on jo käynnissä.

Stressinhallintavalmennukset

Konsultointi

95 €

Ensimmäisellä tapaamisella haastattelu, jolloin paneudutaan siihen, mitä meillä mahdollisesti on käsissä, asetetaan tavoitteet ja tehdään valmennussuunnitelma.

Hypnoterapia

180 €

Ensimmäisellä käynnillä syväluotaava haastattelu, jonka perusteella toteutetaan yksilöllinen hypnoterapeuttinen interventio ja mahdollinen jatkosuunnitelma. Kliininen hypnoterapia on erinomainen täydentävä hoitomuoto sekä mielen että kehon ongelmissa. Jos sinulla on diagnosoitu ongelma, on hyvä, että ilmoitat myös sinua hoitavalle taholle tulostasi, niin voimme tehdä yhteistyötä sinun parhaaksesi.

NLP ohjaus

95 €

kesto 60 min

NLP valmennuksissa päästään irti rajoittavista uskomuksista. Uskot enemmän itseesi ja terävöität tavoitteesi ja strategiat niiden saavuttamiseksi. NLP tarjoaa myös ongelmatilanteissa erinomaisia työkaluja omien asenteiden muokkaamiseen, olosuhteisiin sopeutumiseen ja stressinhallintaan.

Rentoutusmenetelmät

95 €

Rentoutusharjoituksissa opetellaan tekniikoita ja menetelmiä, joita voidaan toteuttaa kotona ja arjessa stressaavissa tilanteissa. Tekniikoiden avulla voidaan muuttaa asennetta ja kehon reaktiota stressaaviin tekijöihin.

Neurosonic-hoidot

Konsultointi

95 €

Kehon häiriötiloissa tullaan aina konsultaation kautta, jotta päästäisiin haluttuihin tuloksiin. Ensimmäisellä tapaamisella haastattelu, jolloin paneudutaan siihen, mitä meillä mahdollisesti on käsissä, laaditaan tavoitteet, hoitosuositus ja tehdään hoitokokeilu.

Laite 1 tai laite 2

40 €

Hoitoaika vaihtelee 25 min – 45 min aikaa varataan tunti. Hoito ohjelma valitaan yksilöllisesti aiempaan konsultaatioon perustuen. Mikäli et ole käynyt konsultaatiossa, etkä kärsi uni- tai stressiperäisestä häiriöstä, kuten ahdistus, niin saat Neurosonic hoitajaltamme suosituksen ohjelmavalinnasta hoitoon tullessasi.

Neurosonic myyntiesittely

Esittely varataan joko sähköpostitse tai puhelimitse tapahtuneen yhteydenoton jälkeen. Esittelyn aikana tutustutaan laitteen toimintaan ja perehdytetään käyttöön kotona ja annetaan käyttötarvetta vastaava laitesuositus ja tehdään tilaus.

Hyvinvointivalmennukset

Uni ja palautuminen
-konsultaatio

95 €

Uni ja stressiperäisissä häiriöissä ja palautumisongelmissa aina konsultaatio ensin. Ensimmäisellä tapaamisella haastattelu, jolloin paneudutaan siihen, mitä meillä mahdollisesti on käsissä. Tämän mukaan asetetaan tavoitteet, tehdään hoitosuositus ja hoitokokeilu

Työhyvinvointi-
valmennukset

Tarjoamme teille yksilöllisesti räätälöityjä ratkaisuja parantamaan työyhteisönne hyvinvointia ja sitä kautta parantaa myös työn tuottavuutta ja tuloksellisuutta. Hyvinvointivalmennuksissamme käytämme apuna mittauksia, viimeisimpiä tutkimustuloksia sekä näistä johdettuja räätälöityjä luentoja.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Hyvinvointiluennot

Luennoissa korostuvat käytäntöön soveltaminen, tekeminen ja ryhmätyöskentely mahdollisuuksien mukaan. Luennot ovat tilattavissa ja räätälöitävissä etukäteen sovituista, juuri sinua ja sinun ryhmääsi kiinnostavista aiheista.
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!