Hyvinvointivalmennus Turku

Neurosonic Turku | Syvärentoutus

Neurosonic klinikka Turku

Turun Neurosonic klinikallamme koulutettu ja paljon käyttökokemusta omaava Neurosonic-hoitajamme auttaa sinua onnistumaan hoidolle asettamissasi tavoitteissa.
Usean tuhannen hoidon kokemus Neurosonic-hoitojen antamisesta yhdessä Neurosonic-koulutuksien kanssa optimoivat onnistumisesi ja takaavat rentoutumisen.

Lue Turun Sanomien haastattelu: Uniongelmiin apua matalataajuisella värähtelyllä

Lue Iltasanomien haastattelu: Stressi vie ihmistä kuin villihevonen

Neurosonic Turku – Tuotteet

Osta tai vuokraa oma Neurosonic-laite!

Lue lisää Neurosonic-tuotteista ja osta tai vuokraa laite omaksesi.

Osta tai vuokraa laiteSoita tai jätä yhteydenottopyyntö

Mikä?

Neurosonicin moderni teknologia perustuu matalataajuusvärähtelyyn, jolla palautetaan homeostaasia ja saadaan elimistö toimimaan tasapainoisemmin. Punainen lanka on siinä, että autonomisen hermoston toiminta tasapainottuu.

Stressitilassa ihmisen elimistö ei toimi normaalilla tavalla. Koemme stressin mielessämme psyykkisenä ahdistuksena, pelkoina, masennusoireina tai unettomuutena, emmekä välttämättä ajattele, että stressi onkin elimistössämme jylläävä fysiologinen epätasapaino.

Jotta kehollisesta stressistä pääsisi eroon, elimistössä oleva epätasapaino on saatava kuntoon.

Neurosonicista löytyy kolme erilaista ohjelmasarjaa: rentoutus, palautuminen ja aktivointi. Ohjelmien kesto vaihtelee 10-41 minuutin välillä. Ohjelmasarjat aloitetaan aina 25 minuutin rentoutusohjelmalla, jonka jälkeiset hoidot muotoutuvat niiden tarpeidesi ja tavoitteidesi mukaan, joita olette yhdessä Neurosonic-asiantuntijamme kanssa sinulle laatineet.

Kenelle?

Hoitoon voi tulla vauvasta vaariin, ihan kaikki, joilla ei siis ole vasta-aihelistassa mainittuja asioita. Hoitoon tullessa ei tarvitse olla jotain erityistä vaivaakaan, riittää, että haluaa palauttaa kehonsa tasapainotilaa ja vain yksinkertaisesti rentoutua hetkeksi.

Vasta-aiheet:

 • Raskaus
 • Akuutti tulehdustila
 • Flunssa ja/tai kuume
 • Akuutti välilevyn pullistuma, vanhat vaivat yksilöllisesti
 • Akuutti veritulppa
 • Rokotuspäivänä ei myöskään ole suotavaa ottaa hoitoa
 • Psykoosi tai kaksisuuntaisessa mielialahäiriössä maniavaihe

Hyöty?

Neurosonicista hyötyvät stressaantuneet, huonosti nukkuvat, neurologisista oireista kärsivät, jännittäjät, toimintakyvyn laskusta kärsivät, kipuilijat, urheilijat, yleensä parempaa palautumista ja parempaa työtehoa hakevat henkilöt.

Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia erityisesti unen laadun ja tehon kautta.

Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa.

Menetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä.

Mielialan kohennusta esiintyy lähes poikkeuksetta hoitoa seuraavina päivinä.

Lue lisää Turun Sanomien tekemästä haastattelusta: Uniongelmiin apua matalataajuisella värähtelyllä »

Miten?

Neurosonic-hoitolaitteessa ollaan makuuasennossa tai istuallaan, mikäli makuuasento ei jostakin syystä tunnu mukavalta.

Hoito on matalataajuusvärähtelyä, joka tuntuu kehossa miellyttävältä, rauhoittavalta hurinalta, kuin ison kehräävän kissan päällä makais. Asiakkaat nukahtavat usein hoidon aikana, mutta hoidon onnistumisen kannalta nukahtaminen ei ole oleellista, eikä edes se, että saatko mielesi rauhoittumaan.

Hoitoon?

Hoitosarja alkaa aina konsultaatiosta. Konsultaatiossa kartoitamme tilanteesi ja suosittelemme sinun tavoitteisiisi sopivan hoitosarjan. Tässä esimerkkejä hoitohinnoista:

 • Konsultaation hinta on 95 € sis. hoitokokeilun
 • Hoitokokonaisuus 200 € sis. ohjauksen sekä hoidot 4 krt 25 min
 • Hoitosarjat ilman ohjausta alkaen 99 €/ 3 krt 41 min tai esimerkiksi 105 €/ 4 krt 25 min rentoutus (silloin kun ei ole ongelmaa joka vaatii ohjausta)
 • Hoitosarjat edellyttävät konsultaation ennen aloittamista, konsultaatio tällöin puoleen hintaan. Tämän jälkeen laitteet ovat vapaassa käytössäsi varausjärjestelmän kautta.

Neurosonic ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja kipu lievittyvät. Ennaltaehkäisevä vaikutus pitää sinusta huolta joka päivä.

Katso Neurosonic -esittelyvideo

Mitä käyttäjät sanovat Neurosonicin vaikutuksista

Neurosonic-tuotteet

Osta laite omaksesi. Klinikallamme pääset tutustumaan eri vaihtoehtoihin sekä makusi että käyttötarpeisiisi perustuen laitteenostoa suunnitellessasi. Valitsemme yhdessä väri ja kangasvaihtoehdot ja teemme kanssasi tilauksen. Toimitusaika tällä hetkellä 2-3 viikkoa tilauksesta. Laitteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa.

ILMAINEN TOIMITUS KAIKKIIN TUOTTEISIIMME!

Kumpi teho sopii minulle, normaali vai korkea teho?

Korkeatehoista laitetta suosittelemme esimerkiksi aktiiviliikkujille, urheilijoille, diabeetikoille, liikuntarajoitteisille sekä ylipainosta kärsiville. Se vaikuttaa tehokkaammin aineenvaihduntaan, nestekiertoon, kipuihin, lihasjännitykseen, lihasväsymykseen ja palautumiseen! Kaikilla laitteilla voidaan lievittää stressiperäisiä oireita ja unihäiriöitä.

Kaikilla tuotteillamme on normaali kahden (2) vuoden takuu.

Tuotteet joustavasti Neurosonic-rahoituksella

Esim.
Normaalitehoinen Divaani perusvärillä 81€/kk 60 kk sopimuksella
Korkeatehoinen Divaani perusvärillä 101€/kk 60 kk sopimuksella
Kysy lisää myös muista rahoitusvaihtoehdoista.

Lue lisää tuotteistaOta yhteyttä

Neurosonic mobiilipatja osana arkea

Neurosonic-patjan avulla sinä ja koko perheesi voitte edistää hyvinvointia kotona tai missä vain ainutlaatuisella tavalla. Laitteen ohjelmilla voidaan edistää unenlaatua, lievittää päänsärkyä, lihasjännitystä ja -kipuja sekä helpottaa stressin oireita.

Huom! Patjaa ei ole suunniteltu nukkumiskäyttöön, vaan ainoastaan hoidon ottamista varten.

Patja on helppo ottaa käyttöön ja sijoittaa se esimerkiksi sängyn päälle hoidon ajaksi. Laite on myös helppo varastoida ja kuljettaa puoliksi taitettavuuden ansiosta. Patjan vuokrahinta: 200 € / 2 viikkoa.

Neurosonic yrityksille osana työhyvinvointia ja asiakaspalvelua

Vuokraa tyylikäs Divaani tai miellyttävä Onni-tuoli yritykseesi. Neurosonicia voidaan käyttää helpottamaan stressiperäisiä oireita ja kiputiloja työpäivän aikana. Neurosonic vaikuttaa kokonaisvaltaisesti paitsi työpäivän vireystilaan, myös unen laatuun ja palautumiseen. Sen on koettu parantavan merkittävästi työssäjaksamista – jopa helpottavan henkilöstöresurssihaasteita. Neurosonic soveltuu lisäksi erinomaisesti esimerkiksi lounge-ympäristöön osana ensiluokkaista asiakaspalvelua. Tyylikkäällä divaanilla on ”Design from Finland” -tunnus ja se luo tilaan laadukkaan ja viihtyisän tunnelman – palan tyylipuhdasta suomalaista designia. Neurosonic divaani tai Onni-tuoli 250,00 €/vko, toinen viikko 200,00 €, kuukausi 650,00 €.

– Kuljetuspalvelu (meno –paluu) Turun seutu: patja 50,00 €, divaani 60,00 €
– Kuljetuspalvelu (meno –paluu) muu Suomi, sopimuksen mukaan

Tiedustelut: 040 351 1843 tai info@hyvinvointivalmennukset.fi

Vuokraa ja kokeile

Neurosonic mobiili-patja alk. 200 €
Kysy myös Divaania ja Onni TV-tuolia vuokralle kotiin, kutsuille tai työpaikallesi!

Neurosonic Mobiilipatja

 • Alk. 50 € / kk
 • Neurosonic patjan avulla voit edistää unenlaatuasi ja hyvinvointiasi kotona
 • Edistää unenlaatua, lievittää päänsärkyä, lihasjännitystä ja -kipua ja lievittää stressinoireita
 • Helposti kuljetettava, lisävarusteena tarjolla kantokassi
 • Soveltuu myös ammattikäyttöön
 • Hinta perusteho 2 490 € alv 24%
 • Hinta plusteho 3 490 € alv 24%
 • Kantokassi 160 € alv 24 %

Ilmainen toimitus kaikkiin laitteisiin. Kysy myös rahoitusvaihtoehtoja.

Tilaa

Neurosonic Divaani

 • Alk. 62,73 € / kk
 • Divaani on suunniteltu edistämään terveyttä ja hyvinvointia samalla tarjoten mahdollisuuden edistää erilaisten tilojen viihtyvyyttä. Laitteella on design from Finland-merkki.
 • Divaani sopii erinomaisesti kotiin tai ammattikäyttöön kipujen ja lihasjännitysten lievitykseen, lievittämään stressiä, edistämään unen laatua ja palautumista kokonaisvaltaisella tavalla.
 • Pituus 188 cm, leveys 65 cm, paino 25 kg, kulkee pyörillä.
 • Divaanin ohjelmia ohjataan langattomasti mobiiliapplikaatiolla, jonka avulla voit valita mieleisesi ohjelma-alueen rentoutukseen, aktivointiin tai palautumiseen. Ohjelmilla on erilaisia käyttötarkoituksia ja kattavan kirjaston avulla löytyy jokaiselle jotakin.
 • Hinta perusteho 3 690 € sis. alv 24 %
 • Hinta plusteho 4 690 € sis. alv 24 %

Ilmainen toimitus kaikkiin laitteisiin. Kysy myös rahoitusvaihtoehtoja.

Tilaa

Professional Neurosonic tuoli

 • Alk. 88,23 € / kk
 • Neurosonicin Professional -tuoli on laadukas, Suomessa tehty Neurosonicin tuote
 • Pro-tuoli on Neurosonic-tuoteperheen helmi voimakkaalla palauttavalla ja rentouttavalla efektillä
 • Monet eri alojen ammattilaiset käyttävät Pro-tuolia täydentääkseen hoitomuotojaan
 • Kaksi lisävärähtelijää
 • Zero Gravity-hoitoasento
 • Kallistuksen sähkösäätö
 • Hinta 5 190 € sis. alv 24 %

Neurosonic Pro-tuolin voit hankkia kotiisi 88,23 € / kk, 72 kk sopimuksella
NeurosonicPro-tuolin yrityksellesi 67,93 € / kk, 72 kk sopimuksella

Tilaa

Neurosonic-musiikkilisenssi

 • Vie rentouttavan vaikutuksen entistä syvemmälle
 • Sisältää rentoutusmusiikkilisenssin 3 v sekä Sennheiser HD569-kuulokkeet
 • Hinta 229 € sis. alv 24 %

Sennheiser HD569 -kuulokkeet

Suljettu HD569 ympäröi korvan ja on miellyttävä käyttää. Se tarjoaa runsaan, selkeän basson ja antaa mahdollisuuden nauttia täydestä henkilökohtaisesta kokemuksesta muita häiritsemättä.

Voit hankkia rentoutusmusiikkilisenssin Sennheiserin kuulokkein täydentämään rentoutumista ja poistamaan taustahälinää.

Musiikki on valittu rentouttavien ohjelmien tueksi ja erityisesti siitä on hyötyä, jos on vaikea laskea irti ajatuksista tai tilassa on häiritseviä ääniä. Musiikki asennetaan tehtaallamme valmiiksi laitteiden ohjaukseen tarkoitettuun appiin ja se käynnistyy/loppuu samalla hoito-ohjelmien kanssa.

Tilaa

Neurosonic Turku – Laitteen hankinta

Olemme sinun valtuutettu Neurosonic edustajasi Turun seudulla.
Jos olet kiinnostunut hankkimaan laitteen itsellesi, jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Tilaus- ja yhteydenottolomake