Hyvinvointivalmennus Turku

Firstbeat Life

Firstbeat Life Moderniin työkykyjohtamiseen ja hyvinvointisi johtamiseen

Yritykselle

Uniikki työhyvinvointiratkaisu yhdistää edistyksellisen syketeknologian ja monitieteisen tutkimuksen tukemaan koko organisaatiosi terveyttä ja hyvinvointia. Luotettavaan dataan perustuvat havainnot ja vinkit kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin: stressi, palautuminen, uni ja liikunta. Taustalla yli 20 vuoden monitieteellinen pioneerityö sykevälivaihteluanalytiikan (HRV) parissa.

Firstbeat Life on hyvinvointiratkaisu, joka auttaa edistämään terveyttä, ennakoimaan mahdollisia työkykyriskejä ja jaksamaan arjessa paremmin. Ammattilaistason teknologia tarjoaa erittäin tarkkaa fysiologista mittausdataa stressistä, palautumisesta, unesta ja liikunnan terveysvaikutuksista. Säännölliseen käyttöön tarkoitettu palvelu koostuu yksilöiden henkilökohtaisesta mittalaitteesta ja mobiilisovelluksesta, yritys- ja ryhmäraportoinnista sekä ammattilaisten ylläpitämästä hallintajärjestelmästä.

Valitse Firstbeat Life ja huolenpitopalvelu* työkykyjohtamisen tueksi. Firstbeat Lifen datan avulla pystymme ohjaamaan toimintoja työyhteisössä kohti parempaa hyvinvointia.

Uusi tapa tukea työntekijöiden hyvinvointia

 • Edistyksellisin teknologia stressin ja palautumisen hallintaan auttaa tekemään oikeita päätöksiä ja ohjaa jokaista työntekijää kohti terveellisempiä valintoja.
 • Henkilökohtainen terveys- ja hyvinvointipalvelu, joka avaa erittäin tarkasti stressin, palautumisen, unen ja liikunnan tilannetta.
 • Palvelu tukee kuormituksen ja levon tasapainoa sekä omaa terveyttä tukevia valintoja.
 • Firstbeat Life hyvinvointiratkaisua hyödyntävät sadat huippu-urheilujoukkueet, tuhannet yritykset ja miljoonat kuluttajat ympäri maailman.
 • Huolenpitopalvelun avulla saat tarkkaa tietoa ja työyhteisöllesi räätälöityä ryhmävalmennusta verkossa

Yksilölle

Firstbeat Life´n avulla

 • voidaan löytää tasapaino työn, liikunnan, vapaa-ajan ja levon välille.
 • pystyt liikkumaan tehokkaammin arjen keskellä.
 • harjoituskuormitus ja palautumisen seuranta yksilöurheilijoille sekä valmentajille auttaa pääsemään tavoitteisiin helpommin
 • kestävyyskunnon taso mittauksen aikana tehdyn puolen tunnin reippaan kävelyn perusteella. Kestävyyskunnolla on suuri merkitys terveydelle ja kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille. Kuntotason selvitys on oleellinen myös mietittäessä oikeanlaisia liikuntavalintoja.

Laite kiinnitetään suoraan iholle kahden mittauselektrodin avulla ja käynnistyy automaattisesti kiinnitettäessä. Uuden kiinnitystavan avulla voidaan eliminoida mittausvirheet ja ehkäistä tehokkaasti sykepantojen aiheuttamaa kutinaa ja painetta pitkissä mittauksissa. Tämä antaa mahdollisuuden kerätä tarkkaa tietoa stressistä ja palautumisesta helposti ilman, että mittalaite häiritsee yöunta ja vapaa-aikaa. Mittausta seuraa raportti, joka kertoo sinulle tarkasti, miten olet kerryttänyt tai kuluttanut voimavarojasi. Firstbeat Life sovellus antaa sinulle myös vihjeitä siitä, miten voit tehostaa palautumistasi, liikkumistasi ja untasi. Pane vihjeet käytäntöön ja tee uusi mittaus, jonka jälkeen näet raportista jälleen, miten edistyt. Toista mittaus niin usein kuin haluat ja tee tarvittavat toimenpiteet palautteen mukaan, niin vääjäämättömästi kuljet kohti tavoitteitasi.

Lue lisää Firstbeat.fi

Firsbeat Life + huolenpitopalvelu

Minä pidän sinusta huolta -paketti 49 € / kk

Puolen vuoden huolenpitopalvelu sisältää

 • Firsbeat life mittalaite, elektrodit, lisenssin sekä tulosraportit 6kk
 • Kerran kuukaudessa ryhmävalmennus sessio teamsin välityksellä, jolloin käydään yhdessä läpi ryhmäraportti, saavutuksia sekä täsmennetään tavoitteita, pureudutaan ongelmakohtiin, etsitään uusia ratkaisuja ja interventioita
 • Kaikki tämä tapahtuu anonyymisti.
 • Huolenpitopalveluun osallistujat saavat etukäteen laittaa kysymyksiä ja mieltä askarruttavia asioita ja ideoita minulle.

Yksilöllinen ohjaus ja huolenpitopalvelun hinta 95 €/kk