[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NP5XCPJX'); Skip to main content

Hyvinvointivalmentaja Turku

Meistä

Do and Be Hyvinvointivalmennukset on vahva kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edelläkävijä

Luonamme saa apua niin unihäiriöistä kärsivä, stressiperäisten vaivojen kanssa painiva, kuin palautumishäiriöistä kärsivä urheilija tai yli/alipainoinen ohjausta tarvitseva. Meillä tunnetaan ravitsemus hyvin ja otamme huomioon yksilölliset tekijät ravinto-ohjelmissamme.

Käytämme apuna valmennuksissamme viimeisintä teknologiaa, viimeisimpiä tutkimustuloksia, näistä johdettuja interventioita sekä erilaisia mittauksia. Emfit,  Firstbeat-Hyvinvointianalyysi, Neurosonic syvärentoutusmenetelmä ovat luotettavia suomalaisia uusia innovaatioita, joiden avulla voidaan saada merkittäviä muutoksia yksilön jaksamisessa, palautumisessa ja optimaalisen suorituskyvyn saavuttamisessa. Näiden menetelmien koulutettuina asiantuntijoina, ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osaajina voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden uuteen nousuun.

Teemme läheistä yhteistyötä MDD Terveyspalvelut Oy:n   kanssa, jonka palveluja ovat elimistön toiminnallista tilaa kartoittavat laboratoriotestit sekä näihin liittyvä ihmisen biokemiallista yksilöllisyyttä korostava koulutus.

Toimintamme keskiössä on aina yksilö tai työyhteisö, jonka tarpeet ja tilanne huomioidaan yksilöllisesti. Syvähaastattelun perusteella laadimme aina yhdessä asiakkaan kanssa tavoite- ja toimenpidesuunnitelman. Valmennuksemme ovat aina asiakaslähtöisiä, ihmisestä välittäviä ja innovatiivisia.

Meille on tärkeää, että sinun kokonaisvaltainen hyvinvointisi lisääntyy, nukut hyvin, stressaat vähemmän, syöt ja liikut oikein ja palaudut hyvin.

DO and BEcome what you are!

Hyvinvointivalmentaja
Tuija Lehtinen

 • Sosiologi (VTM)
 • Aikuispedagogi
 • Sosiologia
 • Kasvatustiede
 • Psykologia
 • Monikulttuurisuus
 • Ravitsemustiede
 • Ratkaisukeskeinen terapeutti
 • Lyhytterapeutti
 • Ratkaisukeskeinen kristillinen terapeutti
 • Sielunhoitoterapeutti
Muita opintoja

 

 • NLP-Master
 • Kliinisen hypnoterapian peustutkinto
 • Firstbeat hyvinvoinnin asiantuntija
 • Neurosonic stressi- ja unihäiriöt koulutus
 • Erilaiset suoliston ja ruoansulatuksen koulutukset
 • Ravintola-alan ammattitutkinto

Tuija on sosiaalisen vuorovaikutuksen asiantuntija, intohimoinen ravinnon ja terveyden tutkija, ihmisläheinen kanssakulkija, aktiiviliikkuja ja ravintovalmentaja. Tuija uskoo, että jokainen ihminen voi saavuttaa sen mitä hän haluaa. Ensin on kuitenkin löydettävä se mitä hän haluaa. Senkin löytämiseen Tuija tarjoaa apuaan. Ihmisen oman potentiaalin, onnellisuuden ja tasapainon löytämisessä hän tuntee olevansa kutsumustyössään toimiessaan sekä henkisen että fyysisen hyvinvoinnin valmentajana. Minäkuvan ja itsetunnon kohentuminen tulevat hyvinvointivalmennuksissa lisäbonuksena kaupanpäälle.

Tuija on myös aikuispedagogi eli hän mielellään jakaa viimeiseen tutkimustietoon perustuvaa hyvinvointitietoutta luennoillaan. Ravintolakoulun käyneenä hän osaa myös opettaa miten terveellinen ja hyvä ruoka valmistetaan. Kutsu hänet yritykseesi tai yhteisöösi auttamaan teitä oivaltamaan, miten kukin voi kasvattaa omaa potentiaaliaan ja hyvinvointiaan helposti.

info@hyvinvointivalmennukset.fi

+358 40 351 1843

Tuija Lehtinen kisoissa

”Olen kohta 52-vuotta täyttävä yhden teinin ja 3 sijaisteinin sekä hurmaavan pikkutytön sijaisäiti. Perheeseemme kuuluu myös kaksi pikkuista, omanlaisensa persoonan omaavaa Maltankoiraa.

Olen yrittäjä ja hyvinvointiin liittyvät asiat kulkevat käsikädessä arjessani sekä vapaa-ajallani että työssä. Toimin hyvinvoinnin valmentajana, asiantuntijana ja luennoitsijana sekä yksilöille, yhteisöille ja erityisesti työyhteisöille. Olen aikuisopettaja paitsi koulutukseltani myös sielunelämältäni. Opetankin sekä arjessa että työssäni, lasteni mielestä, erityisesti noiden teinien mielestä, liikaakin tietysti. Mutta joku voisi sanoa, jotka minut paremmin tuntevat, että elän niinkuin opetankin. Mikään tiukkapipo en mielestäni ole, koska elämä kaikessa moninaisuudessaan ei ole tehty vankilaksi vaan elettäväksi, niin itseni ja muidenkin iloksi, osaan välillä hellittääkin. Samaa annan asiakkaillenikin: oppia hellittämään ja toisaalta tekemään ja pitämään rajoja silloin kun tarvitsee.

Lähestymistapani hyvinvointiin on sekä Integratiivista. Tätä lähestymistapaa kuvaa avarakatseisuus, poikkitieteellisyys ja holistinen ihmiskäsitys. Valmennettavilleni tämä tarkoittaa sitä, että tarkastelen terveyttä ja hyvinvointia ihmisen eri osien summana. Käytännössä yhden kokonaisuuden osan reistaillessa, muutkin hyvinvoinnin osa-alueet reistaavat. Toisaalta kun yksi osa-alue hoidetaan kuntoon, alkavat toisetkin osa-alueet kuntoutua.

Liikunta on tärkeä osa omaa elämäntapaani. Kilpailen omassa lajissani, joten laadukas ruoka, optimaalinen ruokavalio, lepo, stressinhallinta ja palautuminen ovat omassa elämässäni keskeisiä tekijöitä myös tästäkin syystä. Olen auttanut monia urheilijoita ja tavallisiakin pulliaisia saavuttamaan näiden välillä tasapainon ja saamaan enemmän irti suorituksistaan. Urheilijoiden ja uupuneiden auttaminen ovatkin sydäntäni erityisen lähellä.