[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NP5XCPJX'); Skip to main content

Hyvinvointivalmennus Turku

Kurssit

Do and Be Hyvinvointivalmennukset on vahva kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin edelläkävijä

Luonamme saa apua niin unihäiriöistä kärsivä, stressiperäisten vaivojen kanssa painiva, kuin palautumishäiriöistä kärsivä urheilija tai yli/alipainoinen ohjausta tarvitseva. Meillä tunnetaan ravitsemus hyvin ja otamme huomioon yksilölliset tekijät ravinto-ohjelmissamme.

Käytämme apuna valmennuksissamme viimeisintä teknologiaa, viimeisimpiä tutkimustuloksia, näistä johdettuja interventioita sekä erilaisia mittauksia. Emfit,  Firstbeat-Hyvinvointianalyysi, Neurosonic syvärentoutusmenetelmä ovat luotettavia suomalaisia uusia innovaatioita, joiden avulla voidaan saada merkittäviä muutoksia yksilön jaksamisessa, palautumisessa ja optimaalisen suorituskyvyn saavuttamisessa. Näiden menetelmien koulutettuina asiantuntijoina, ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin osaajina voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden uuteen nousuun.

Teemme läheistä yhteistyötä MDD Terveyspalvelut Oy:n ( https://mdd.fi)  kanssa, jonka palveluja ovat elimistön toiminnallista tilaa kartoittavat laboratoriotestit sekä näihin liittyvä ihmisen biokemiallista yksilöllisyyttä korostava koulutus.

Toimintamme keskiössä on aina yksilö tai työyhteisö, jonka tarpeet ja tilanne huomioidaan yksilöllisesti. Syvähaastattelun perusteella laadimme aina yhdessä asiakkaan kanssa tavoite- ja toimenpidesuunnitelman. Valmennuksemme ovat aina asiakaslähtöisiä, ihmisestä välittäviä ja innovatiivisia.

Meille on tärkeää, että sinun kokonaisvaltainen hyvinvointisi lisääntyy, nukut hyvin, stressaat vähemmän, syöt ja liikut oikein ja palaudut hyvin.

DO and BEcome what you are!

Hyvinvointivalmentaja
Tuija Lehtinen

  • VTM (M.Soc.Sc. Master of Social Sciences)
  • Sosiologia, Psykologia ja kasvatustiede
  • Aikuiskouluttaja
  • NLP Master (kevät 2019 NLP Trainer)
  • Kliininen hypnoterapia perusopinnot (ICH)
  • Ravitsemustiede perusopinnot
  • Ravintola-alan ammatillinen koulutus

Tuija on sosiaalisen asiantuntija, intohimoinen ravinnon ja terveyden tutkija, ihmisläheinen kanssakulkija, aktiiviliikkuja ja ravintovalmentaja. Tuija uskoo, että jokainen ihminen voi saavuttaa sen mitä hän haluaa. Ensin on kuitenkin löydettävä se mitä hän haluaa. Senkin löytämiseen Tuija tarjoaa apuaan. Ihmisen oman potentiaalin, onnellisuuden ja tasapainon löytämisessä hän tuntee olevansa kutsumustyössään toimiessaan sekä henkisen että fyysisen hyvinvoinnin valmentajana. Minäkuvan ja itsetunnon kohentuminen tulevat hyvinvointivalmennuksissa lisäbonuksena kaupanpäälle.

Tuija on myös aikuispedagogi eli hän mielellään jakaa viimeiseen tutkimustietoon perustuvaa hyvinvointitietoutta luennoillaan. Ravintolakoulun käyneenä hän osaa myös opettaa miten terveellinen ja hyvä ruoka valmistetaan. Kutsu hänet yritykseesi tai yhteisöösi auttamaan teitä oivaltamaan, miten kukin voi kasvattaa omaa potentiaaliaan ja hyvinvointiaan helposti.

info@hyvinvointivalmennukset.fi

+358 40 351 1843

Tuija Lehtinen kisoissa

”Kilpaurheilutaustan omaavana ravinto ja terveyteen liittyvät asiat ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Täytin juuri 48-vuotta ja ikääni nähden olen huippukunnossa. 2015 olin Crossfit Open karsinnoissa Euroopan 59. omassa sarjassani.

En usko, että hyvinvointini juontuu geeneistäni, sillä perimään liittyviä riskitekijöitä minulta kyllä löytyy. Sukurasitteinani löytyy niin sydän- ja verisuonisairaudet kuin diabetes, sekä autoimmuunisairauksista joitakin mainitakseni: kilpirauhasen vajaatoiminta, astma ja syöpä.

Hyvinvointini ei myöskään johdu yksinomaan positiivisesta asenteestani tai stressinhallintataidoistani. Näitä joudun työstämään itseni kanssa jatkuvasti, ihan kuten muutkin ihmiset. Riittävä levon määrä ja unen laatu suhteessa liikunnan sopivaan määrään, ei myöskään yksin riitä selittämään jaksamistani ja terveyttäni. Jos yhden asian nostaisin ratkaisevana tekijänä esille, niin se olisi ehdottomasti ravinto. Ravinnolla on uskoakseni ollut suurin merkitys hyvinvoinnissani. Vaikka muut hyvinvoinnin osatekijät elämän aaltojen pohjilla ja huipuilla ovat vaihdelleet, niin hyvän ravinnon tuntemus ja sen suojaava vaikutus on riittänyt haastavinakin aikoina pitämään hyvinvointini yllä.

Ravintoasiat ja erilaiset ruokavaliot ja niiden vaikutukset hallitsen hyvin, sillä niitä olen harrastanut 15-vuotiaasta asti. Isäni sairastuttua diabetekseen vuonna 1985 aloitin tutkimusmatkani hyvän ja terveellisen ruokavalion löytämiseksi. Olen saanut auttaa jo monia oman terveytensä kohentamisessa, mutta odotan voivani auttaa yhä enempiä.”